Het eigen pad

Passage-school is een school voor bewustzijnsontwikkeling, zowel voor medewerkers/studenten in de school, maar ook naar buiten toe, voor mensen die zich hiertoe aangetrokken voelen.

Wij zijn medewerkers van deze school en volgen al jaren de lessen die de Leraren tijdens Samenkomsten, via Magda Witsiers, doorgeven en die iedereen vrij kan bezoeken.

In de afgelopen jaren hebben we gemerkt hoe onze kijk is veranderd en dat we dichter bij onszelf komen en de verbinding met ons wezen gaan voelen. Dit is mooi om te ervaren, het geeft meer rust, maar ook plezier en inhoud aan het leven.
Toen de Leraren ons vroegen om open spirituele bijeenkomsten te organiseren, zodat meer mensen die zoekende zijn hiermee kennis kunnen maken, hebben we dan ook volmondig ja gezegd.

Het loopt geen storm, maar het zijn mooie bijeenkomsten vol energie, waarbij zowel de bezoekers alsook wijzelf, regelmatig in de spiegel kijken, inzichten opdoen en tegen 'lesstof' aanlopen. En dat is nou precies wat nodig is om te groeien in bewustzijn.

Als je meer wilt weten over Passage-school, de Leraren of over de Samenkomsten,

kijk dan eens op: www.passage-school.nl‚Äč 

Je kunt ons ook volgen op Facebook