Het eigen pad
Open spirituele bijeenkomsten Ootmarsum

In Ootmarsum staat Het Damast, een plek waar we onder het genot van een kopje koffie of thee, samen met jullie in gesprek gaan, over dat wat ons bezig houdt op onze zoektocht naar onszelf en het hoe en waarom van de dingen waar we tegenaan lopen.

Op deze bijeenkomst kunnen er allerlei onderwerpen naar voren komen en we laten jullie dan kennismaken met de kijk van de Leraren. Soms nemen we er een stukje tekst bij uit een lesboek, waarin iets wordt aangereikt dat past bij waar we mee bezig zijn.
Ook vragen die bij je opborrelen door wat je gelezen hebt op de website van de  passage-school kunnen deze avond aan bod komen.


Als er geen vragen zijn, kunnen we een thematekst of een gedichtje gebruiken om te ontdekken wat het kan oproepen of kan betekenen. Zelf hebben wij in de loop van de jaren tijdens vele lesavonden en samenkomsten al kunnen ervaren en leren wat de kijk van de leraren inhoudt. Maar ook voor ons is het einde van de weg nog niet in zicht, en gaan we net als jullie rustig verder op ons pad.


Wij komen de 3e woensdag van de maand bij elkaar
en beginnen om twee uur en eindigen  rond vier uur.
Een overzicht van de datums vind je bij de agenda.

Je bent van harte welkom!

Joke en Anneke

Het Damast
Laagsestraat 4
7631 MA Ootmarsum
Er is een leestafel met gedichtenkaartjes en diverse boeken.